YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi’nde yaz okulu devam ediyor

Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi’nde yaz okulu devam ediyor

Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Serhat Gülcegül, geleneksel Yaz Okulu programını düzenlemeye devam ettiğini söyledi.

Yaz Okuluna ilkokul 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrencilere hitap ettiğini söyleyen Müdür Serhat Gülcegül, yaz tatili boyunca öğrencilere zenginleştirici bir eğitim deneyimi sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Müdür Serhat Gülcegül, “Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi Yaz Okulumuzda, müzik ve akıl zeka oyunları gibi atölyeleri içermektedir. Öğrenciler, müzik atölyeleri aracılığıyla müzik yeteneklerini keşfediyorlar. Farklı enstrümanları çalmayı öğrenebilir veya vokal becerilerini geliştirmektedirler. Bunların yanı sıra merkezimizde program, eleştirel düşünmeyi teşvik eden ve bilişsel yetenekleri geliştiren etkileyici zeka oyunları ve bulmacaları da içermekte olan kurslarımızı da bulunmaktadır. Öğrenmenin yaz tatillerinde dahi sürekli bir süreç olması gerektiğine inanıyoruz. Amacımız, öğrencilerin yeteneklerini ve ilgi alanlarını eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde geliştirebilecekleri uyarıcı bir ortam oluşturmaktır” dedi.

Müdür Serhat Gülcegül, Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi Yaz Okulu programının, yaz boyunca devam edeceğini öğrencilere ufuklarını genişletme ve tatillerini en iyi şekilde değerlendirme fırsatı sunmakta olduğunun altını çizdi.

yaz okulu 4 yaz okulu 8 yaz okulu 7 yaz okulu 5

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji