YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de 33 kişi daha ilk yardım eğitimi sertifikası aldı

Yerköy’de 33 kişi daha ilk yardım eğitimi sertifikası aldı

Yerköy Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği İlk Yardım Eğitimi Kursu sona erdi. Kursta 33 kursiyer, ilk yardımın temel prensiplerini öğrenerek sertifika almaya hak kazandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Tan, kursun sonunda yaptığı açıklamada, “Bir İlk Yardım Eğitimi Kursumuz daha sona ermiş olup 33 kursiyerimiz daha belgesini almıştır. Kursumuzda kursiyerlerimiz, temel ilk yardım teknikleri, acil durumlarda yapılması gerekenler ve yaralıya ilk müdahale gibi konularda bilgi edindiler. Bu bilgiler, hayat kurtarmak için çok önemlidir.” dedi.

Tan, kursa katkı sağlayan Ali Şahingöz’e ve Kübra Şahingöz’e teşekkür ederek, “Kursumuzun başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen Ali Şahingöz ve Kübra Şahingöz hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Yeni kurslarımız içim kuruma gelerek bizzat başvuru yapınız.” diye konuştu.

Kursta eğitim alan kursiyerler, ilk yardım uygulamalarını pratik olarak da tatbik ederek bilgilerini pekiştirdiler. Kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere, sertifikaları verildi.

ilk yardim kursu 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji