YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de 8 derslikli anaokulu inşaatı sürüyor

Yerköy’de 8 derslikli anaokulu inşaatı sürüyor

Yerköy ilçemizde yapımı devam eden 8 derslikli anaokulunda incelemelerde bulunan Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulun tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki okul öncesi çocuklarımızın daha modern bir eğitim ortamına kavuşacağını söyledi.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB arasında yapılan protokol kapsamında Yerköy ilçesinde yapımı devam eden 8 derslikli anaokulunda incelemelerde bulundu.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül’ün de eşlik ettiği incelemelerde yetkililerden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulun inşaatının tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki okul öncesi çocuklarımızın daha modern bir eğitim ortamına kavuşacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Okulumuz inşaatının tamamlanması ile beraber İlçemizdeki okul öncesi çocuklarımız daha modern bir eğitim ortamına kavuşacak. Bu vesile ile yatırımın gerçekleşmesinde emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu yeni eğitim yuvası ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Anaokulunun inşaatı tamamlandığında 240 öğrenciye eğitim vermesi bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji