YouTube

  • DOLAR
    %-0,34
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %0,97
Yerköy’de Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İdari Birimler, yeni binada hizmet verecek

Yerköy’de Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İdari Birimler, yeni binada hizmet verecek

Yerköy’ün heyecanla beklediği 100 Yataklı Devlet Hastanesi’nde taşınma işlemi başladı! İlk etapta 19 Şubat 2024 Pazartesi günü Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İdari Birimler yeni binaya taşınarak hizmet vermeye başlayacak.

Yerköy Devlet Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü itibarıyla Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İdari Birimler yeni binada hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Yapılan açıklamada, “Yapımı tamamlanan 100 Yataklı Devlet Hastanemizin hazırlığı tamamlanan birimlerin taşınma işlemi başlamıştır. 19 Şubat 2024 pazartesi günü Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri ve İdari Birimler Yeni Hastanemizde hizmet verecektir. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yusuf Civan Ağız ve diş sağlığı polikliniklerinin taşınması ve hazırlığını yerinde incelediler.” dendi.

Yeni hastane binası, modern altyapısı ve geniş kapasitesiyle Yerköy’e daha kaliteli sağlık hizmeti sunacak. 100 yatak kapasiteli hastanede, birçok yeni poliklinik ve branş da hizmete gireceği belirtildi.

Taşınma işlemlerinde, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yusuf Civan, Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinin taşınması ve hazırlıklarını yerinde incelediklerini belirterek, taşınma işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleştiğini, yeni binanın Yerköy’e hayırlı olmasını dilediler.

yeni dh yeni dh2 yeni dh4

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji