YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de bilgisayar işletmenliği kursuna kayıtlar başladı!

Yerköy’de bilgisayar işletmenliği kursuna kayıtlar başladı!

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan, bilgisayar kullanımı ve temel ofis programları konusunda bilgi edinmek isteyenler için Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu’nun açıldığını duyurdu.

Müdür Zafer Tan, kursun 163 saatlik süreceğini, 2 Nisan 2024’te başlayıp 6 Haziran 2024’te sona ereceğini söyledi.

Kursun hafta içi 13:00 – 16:00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleşeceğini belirten Müdür Zafer Tan, ”Bilgisayar ve internet kullanımı günümüzde her alanda yaygınlaştı. Bu kurs ile kursiyerlerimiz bilgisayarın temel bilgilerini öğreniyor ve iş hayatında daha donanımlı hale geliyorlar. Kurslarımıza katılımın yoğun olması bizi mutlu ediyor. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Kayıtlar Halk Eğitimi Merkezi’ne şahsen veya e-yaygin üzerinden online olarak yapılabilecek. ” dedi.

Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu’na katılmak, iş hayatında bir adım öne geçmek ve dijital becerilerinizi geliştirmek için harika bir fırsat olduğunu belirten Müdür Tan, 0354 516 24 77 telefon numarasını arayarak kurs hakkında daha fazla bilgi ala bileceklerinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji