YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,52
Yerköy’de depremzedelere çocuklar için moral veren etkinlik

Yerköy’de depremzedelere çocuklar için moral veren etkinlik

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından, Yerköy ilçemize gelen depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi.
Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kılıç, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından, Yerköy Molla Hüsrev KYK Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzedeler için bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.
Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe palyaço, müzik gösterisi, boyama etkinliği, eğitsel oyunlar ve sportif yarışmalar gibi birçok etkinliğin yapıldığını belirten Müdür Mehmet Kılıç, “Etkinliğin amacı, depremzedelerin yaşadıkları travmayı bir nebze olsun unutturarak yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak ve moral vermek. Deprem bölgesinden gelen yavrularımızın yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmek için elimizden geleni yapmak istedik. Bu etkinlikle birlikte çocuklarımızın deprem sonrası yaşadığı stres ve endişeyi azaltmak, onları biraz olsun rahatlatmak ve geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlamak istedik” dedi.
Etkinliğe katılan depremzedeler ise, yapılan bu tür etkinliklerin kendilerine büyük moral verdiğini ve zorlu süreçte kendilerini yalnız hissetmemelerine yardımcı olduğunu belirtti.
Müdür Mehmet Kılıç, depremzedelere destek olmak için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Rabbim bir daha böyle acıları göstermesin, inşallah” dedi.

cocuklar1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji