YouTube

  • DOLAR
    %-0,34
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %0,97
Yerköy’de jeotermal kaynaklar, ekonomiye kazandırılacak

Yerköy’de jeotermal kaynaklar, ekonomiye kazandırılacak

Yerköy ilçemizde Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından yapılacak olan “Jeotermal Domates Serası ve Tıbbi Nane Üretim” tesisi ile jeotermal kaynaklarla ekonomiye katkı sağlanacak.

Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve Yozgat Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Emir, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret ederek, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından yapılacak olan “Jeotermal Domates Serası ve Tıbbi Nane Üretim” tesisi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yerköy’e 21 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bu önemli yatırımla beraber Jeotermal enerji kullanımıyla gerçekleştirilecek olan domates serası ve tıbbi nane üretim tesisi, ilin tarım ve ekonomik potansiyeline önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Vali Mehmet Ali Özkan, “Bu önemli yatırımın ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Adalet Bakanımıza, önceki dönem Adalet Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji