YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yerköy’de Minik Eller Büyük Hayaller ile 23 Nisan kutlaması başladı

Yerköy’de Minik Eller Büyük Hayaller ile 23 Nisan kutlaması başladı

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, “Minik Eller, Büyük Hayaller” etkinliğiyle 23 Nisan coşkusunu yaşatıyor.

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 22-26 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor.

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan, “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı etkinliklerle ilçedeki çocuklarla bir araya gelinerek, sanat ve eğlence dolu bir hafta geçirmeye başladıklarını söyledi.

Çocukların hayallerini destekleyerek onlara keyifli ve öğretici bir deneyim sunmayı amaçladıklarını ifade eden Tan, şu ifadelere yer verdi:

“Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak ilk ve ortaokul öğrencilerine, “Minik Eller Büyük Hayaller” projesi çerçevesinde, Ebru Sanatı, Bağlama dersi ve Amigurumi kursu tanıtım etkinliği düzenledik. Bunun yanı sıra ‘Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor’ temasıyla geleneksel sanatlar ile kültürel mirasının tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla ilçede bulunan çeşitli okullardaki öğreticilere “Minik Eller Büyük Hayaller” projeler tanıtıldı.” dedi.

Etkinlikte öğrencilere Ebru Sanatı, Bağlama dersi ve Amigurumi kursları hakkında uygulamalı bilgiler verildi, ayrıca çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

23 nisan halk egitim 23 nisan halk egitim1  23 nisan halk egitim3 e1713799585577

23 nisan halk egitim2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji