Yerköy ilçemizde Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen resmi bayramlaşma programı, Kaymakam Muharrem Coşgun’un ev sahipliğinde gerçekleşti.
Programa Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, ilçe protokolü, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programında hem bayramın anlam ve önemi vurgulandı hem de ilçede birlik ve beraberliğin önemi üzerinde duruldu.
Programda konuşan Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, “Bayramlar, bizleri bir araya getiren, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren en özel günlerimizdir. Bugün burada hep birlikte, aynı duygularla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu bayram da sağlık, huzur ve barış içerisinde geçer. İlçemizin her köşesinde güvenliğin, refahın ve kardeşliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan ise, “Kaymakamımız öncülüğünde düzenlenen bu anlamlı bayramlaşma programında sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Bayramlar, sevgi ve saygının güçlendiği, toplum olarak birbirimize kenetlendiğimiz günlerdir. Belediye olarak vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayramların birlik ve beraberliğimizi artırması, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesi dileğiyle tüm Yerköylü hemşehrilerimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ederim.” ifadelerini kullandı.
Bayramlaşma programı, katılımcıların bayramlaşması ve sohbetleriyle sona erdi.