YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de şiddetli yağışlar nedeniyle yıkılan köprüler yeniden hizmete açıldı

Yerköy’de şiddetli yağışlar nedeniyle yıkılan köprüler yeniden hizmete açıldı

Yerköy ilçemizde, şiddetli yağışların yol açtığı olumsuz hava koşulları nedeniyle zarar gören ve yıkılan Karaosmanoğlu Köyü’ndeki 2 adet bağlantı yolu köprüsü, AFAD Başkanlığının finansal desteği ve İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen özverili çalışmalar sonucunda yeniden inşa edilerek hizmete açıldı.

Yapımı tamamlanan köprüdeki son kontrolleri gerçekleştirmek üzere bölgeye giden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve AFAD İl Müdürü Rifat Genç, köprünün hizmete açılmasıyla birlikte incelemelerde bulundular.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şiddetli yağışların neden olduğu olumsuz hava koşullarında zarar gören köprülerimizin onarımı için AFAD Başkanlığımızın destekleriyle harekete geçtik. Bu anlamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, AFAD Başkanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeniden yapılan köprü ile bölge halkının ulaşımı güven altına alınmış, olası zorlukların önüne geçilmiştir.” ifadelerini kullandı.

yerkoy kopru 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji