Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de taşkın önleme ve çevre düzenlemesi projesi başlıyor

Yerköy Belediye Başkanı Av.

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan ve Devlet Su İşleri (DSİ) 123. Yozgat Şube Müdürü Nurettin Şenol, Erzurum Mahallesi, Haşim Kılıç Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Ayanoğlu Mahallesi ve Karacaşar Mahallesi’nin kesiştiği yerlerde bulunan taşkın su kanalının dere ıslahı ve çevre düzenlemesi projesi hakkında yerinde incelemelerde bulundular.

Başkan Arslan, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, projenin en kısa zamanda başlayacağını ve tamamlanmasının ardından bölgede taşkın riskinin ortadan kalkacağını söyledi.

Arslan, dere yatağının ıslah edilmesi ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte bölgenin daha estetik bir görünüme kavuşacağını da ifade etti.

Başkan Arslan, “Bu proje, Yerköy’ümüz için çok önemli bir proje. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgede taşkın riski ortadan kalkacak ve vatandaşlarımız daha güvenli bir şekilde yaşayacak. Ayrıca, projenin tamamlanmasıyla birlikte dere kenarındaki alan da güzelleşecek ve vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan haline gelecek” dedi.