YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de yılın düğünü, Fatih Eraslan ve Tutku Çetin dünya evine girdi

Yerköy’de yılın düğünü, Fatih Eraslan ve Tutku Çetin dünya evine girdi

Yerköy ilçemizde gerçekleşen düğün töreniyle, KKTC eski Ocak Başkanlarından Fatih Eraslan ve Türk Eczacılar Birliği’nin sevilen siması Uzman Eczacı Tutku Çetin dünya evine girdi.

Düğüne Ankara’dan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen iş insanları ve bürokratlar da katıldı.

Siyaset ve iş dünyasının bir araya geldiği nikah töreninde, Yozgat Milliyetçi Hareket Partisi vekili İbrahim Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan, Fatma Kolucanlı ve Kübra Karaoğlu nikah şahitliği yaptılar.

Yerköy’de gerçekleşen KKTC eski Ocak Başkanlarından Fatih Eraslan ve Türk Eczacılar Birliği’nin sevilen siması Uzman Eczacı Tutku Çetin’in düğün ve nikah törenlerinde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi.

Nikah şahitliğini, Yozgat Milliyetçi Hareket Partisi vekili İbrahim Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yerköy ilçe başkanı ve iş insanı Şevket Kalkan, Fatma Kolucanlı, Kübra Karaoğlu’nun yaptığı düğünde Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Sahbaz ve yönetimi düğünde eşlik edenler arasında yer aldı.

Ankara’dan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen iş insanları ve bürokratların katıldığı düğüne, AK Partili İş insanlarından Hasan Karagöz, Sabri Kar, Yusuf Korkmaz, Faik İnce, Mesut Baran, Salih Şahin ve birçok isim daha düğünde bulunurken bürokratlardan Hüseyin Burak Karaoğlu, Oktay Cansever, Naim Laçin, B. Sarp Yılmaz ve düğünde Reisin sağdıçlığını üstlenen Kahraman Paşaoğlu çiftin mutluluklarını paylaştılar.

Tebrik ve çiçek gönderenler arasında ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanı Fatih Arıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, iş insanı geçmiş dönem AK Parti milletvekili Mahmut Sami Mallı, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Vekil adayı Kayhan Saraç, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay vekil adayı Uygar Polat, Milliyetçi Hareket Partisi eski MYK üyesi Bayram Ali Temizer, iş insanı ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Kahramanmaraş milletvekili adayı Salman Göksu, İçişleri Bakanlığı’ndan Mustafa Gök, Türk Eczacıları Birliği, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu, Edirne, Aydın, Zonguldak Eczacı Odaları, iş insanı Ali Filiz ve daha birçok isim çifte mutluluklar diledi.

dugun 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji