YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %1,71
Yerköy’de yol yapım çalışmaları sürüyor

Yerköy’de yol yapım çalışmaları sürüyor

  1. Yıl Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Yeni Devlet Hastanesinde bulunan yolların ve Afet evleri mevkiinde çalışmaların başladığını söyledi.

Başkan Yılmaz, altyapı sorunu olmayan 100. Yıl Mahallesi’nde bulunan cadde ve sokaklara yapılması planlanan kilitli taş döşeme çalışmalarının başladığını belirtti.

“Mahalle sakinlerimizin daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için bu çalışmayı başlattık.” diyen Başkan Yılmaz, “Yerköy’ün bugüne kadar 55 kilometre içme suyunu yaptık. Bunların yanı sıra 33 kilometre’de kanalizasyonun yaptık. Bugün itibariyle, 100. Yıl Mahallemizde ekipleri çalışmaları aralıksız devam ediyor. Allah nasip ederse 2023 yani Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Yerköy’ümüzde yolu yapılmamış, alt yapısı yapılmamış bir mahallemiz kalmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri memnun

Yol yapım çalışmalarının başlaması mahalle sakinlerini memnun olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ömer Ersoy, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemiz için çok önemli bir çalışma. Yollarımız artık daha konforlu olacak.” dedi.

Kurban kesimi ve dualarla başlanan çalışmalara Başkan Ferhat Yılmaz’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Cemil Kaplan, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji