Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’e Yeni Lisanslı Depoculuk Tesisi: Atalay Lidaş açıldı

Yerköy’de tarım ve hayvancılığın

Yerköy’de tarım ve hayvancılığın gelişmesine önemli katkı sağlayacak olan Arslan Atalay Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye ait Atalay Lidaş lisanslı depoculuk Sekili köyünde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Başkan Yardımcısı Hasan Ece, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Ünal ve Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, Yerköy’ün tarım ve hayvancılık alanında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Atalay Lidaş’ın açılışıyla birlikte ilçemizdeki tarımsal ürünlerin depolanması ve pazarlanması noktasında önemli bir adım atılmış oldu. Bu tesis, hem üreticilerimize hem de ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Atalay Lidaş’ın bölgedeki tarım ürünlerinin depolanması ve işlenmesi için önemli bir ihtiyaç olduğunu da belirten Arslan, tesisin tarımsal üretimde verimliliği ve katma değeri artıracağına inandığını söyledi.

Atalay Lidaş’ın açılmasıyla birlikte Yerköy’ün tarımsal kalkınmasına önemli bir katkı sağlanması bekleniyor.

Bizde Yerköy Gazetesi ailesi olarak Arslan Atalay Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye ait Atalay Lidaş lisanslı depoculuk tesisinin açılışını kutlar, hayırlı kazançlar dileriz.