YouTube

  • DOLAR
    %-0,24
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %0,67
Yerköylü çocuklar, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Yerköylü çocuklar, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Yerköy İlçemize bağlı Hüyük ve Haşim Kılıç Mahallelerinden yaşayan 65 çocuk, geçtiğimiz gösterime giren “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmini seyretti.

Hüyük Mahallesi Muhtarı Hasan Arslan, Haşim Kılıç Mahallesi Muhtarı Cesur Şahin ile birlikte mahallede yaşayan çocukları, Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” adlı filmi sinema salonunda izleyebilmeleri için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Film sonrası açıklama yapan muhtar Hasan Arslan, şu açıklama yaptı.

“Şehit Eren Bülbül’ün doğum gününde gösterime giren filmi, Haşim Kılıç ve Hüyük mahallelerimizde yaşayan 65’den fazla çocukla birlikte Yozgat’ta sinemaya gitti. Etkinliği düzenlerken, Bülbül ve Gedik’in şehadetinin çocukların yüreğinde manevi bir iz bırakmasını amaçladık. Bu topraklarda hainlerin bitmeyeceği gibi kahramanların da sonunun gelmeyeceğini.” dedi.

Çocuklar da filmi çok beğendiklerini ve bazı sahnelerinde duygusal anlar yaşadıklarını söyleyen Muhtar Hasan Arslan, katkılarından dolayı Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’a, Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’e ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji