YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %-0,24
  • BIST
    %1,45
Yerköylü Taekwondo Sporcusu Buğlem Doğan, Uluslararası Turnuvada Şampiyon Oldu

Yerköylü Taekwondo Sporcusu Buğlem Doğan, Uluslararası Turnuvada Şampiyon Oldu

Antalya’da düzenlenen ve 60 ülkeden 1900 sporcunun katıldığı Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda Yerköylü sporcu Buğlem Doğan büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu.

Doğan, turnuva boyunca gösterdiği üstün performans ile rakiplerini yenerek finale yükselmeyi başardı. Finalde de rakibini mağlup eden Doğan, altın madalyayı boynuna takarak Yerköy’e ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Doğan’ın antrenörü Ahmet Gün yaptığı açıklamada, “Sporcumuz Buğlem Doğan’ın Uluslararası Turkish Open Taekwondo Şampiyonası’nda şampiyon olması bizleri çok mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen sporcumuzun ailesine, bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yerköy Belediye Başkanımız Ferhat Yılmaz’a ve tüm Yerköy halkına teşekkür ederim” dedi.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz da Buğlem Doğan’ı tebrik ederek, “Genç sporcumuz Buğlem Doğan’ın elde ettiği bu büyük başarı Yerköy’ümüz için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki spor hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

tekvando2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji