Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköylüler dikkat, artık para cezası kesilecek!

Yerköy ilçemizde, şehir içi

Yerköy ilçemizde, şehir içi trafiği büyük ölçüde olumsuz etkileyen çift sıra park ve hatalı parkların önüne geçilmesi için Trafik ekipleri ve MOBESE kameralarından anlık ceza kesilecek.
Yerköy İlçe Emniyet müdürlüğü yetkilileri, haftanın belirli günlerinde çift sıra ve hatalı park eden araçlara cezai işlem yapılacağını söylediler.
Yerköy İlçe Emniyet müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri hem trafik ekipleri hem de 24 saat izlenmekte olan MOBESE sistemlerinden denetimlerin başlayacağını belirtiler.
Yetkililer, Hükümet Caddesi, Bünyamin Gayretli Caddesi, Bedri Aydın Caddesi, Belediye Caddesi ve Vatan Caddesi üzerinde çift sıra hatalı park yapan ve ağır tonajlı araçlara trafik büro ekipleri özellikle Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri kameralardan tespit edilip cezai işlem yapılacağını söylediler.
“MOBESE’den de ceza kesilecek”
Şehir içinde ekiplerin aralıksız çift sıra park ve hatalı parkların kontrollerini yapacağını belirten yetkililer ekiplerin yanı sıra MOBESE’den de gece, gündüz kontrollerin devam edeceğini belirterek, “İlçenin birçok caddesinde ve ana arterinde MOBESE kameralarımız 24 saat boyunca kayıt yapmakta, polis ekiplerimiz tarafından canlı olarak izlenen MOBESE sistemlerinden de anlık cezai işlemlerin uygulanacaktır. İlçe halkının mağdur olmaması ve cezai işlem uygulanmaması için Trafik kurallarına uymaları gerekmektedir.” dediler.