YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %-0,50
  • ALTIN
    %-1,79
  • BIST
    %-0,37
Yerköylülerden, yürüyüşe destek

Yerköylülerden, yürüyüşe destek

29082016kaya
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Görüşmek İçin Yaya Olarak yola çıkan Yozgatlılara Yerköylülerden destek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için ‘Yozgat Başkomutana Gidiyor’ sloganıyla Beştepe’ye gitmek üzere yaya olarak yola çıkan Yozgatlılara, Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya ve Yozgatlı iş adamı Ruşen Özdemir destek için yürüyüş ekibini ziyaret ettiler.
Başkentteki Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya, Yozgat’ın geleceği için Ankara’ya yürüyen ekibi Yerköy’de karşıladığını ve kendilerini Ankara’da geldikleri zamanda  karşılayacağını söyledi.
Yozgat için bu fedakarlığı yapan Yozgat sevdalılarına teşekkür eden Kaya, “Yozgat’a bir askeri birlik verilmesi için Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen Yozgatlılar, yaya olarak çıktılar. Yola çıkan bu vefakar hemşerilerimizi bizlerde yalnız bırakamazdık ve yanlarına ziyarete gittik. Bedensel engelli esnaf Davut Bayram’ın sosyal medyadan ‘Yozgat Başkomutana Gidiyor’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra yola çıkan ve yolu yaya olarak giden aralarında Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık’ın da bulunduğu bir grup Yozgatlı 3 Eylül’de Beştepe’de olacaklarını öğrendik. Bizlerde 1 Eylül Perşembe günü Yeni Mahalle Demette bulunan Cemre Parkında saat 17’de Ankara yürüyüşü noktalanacak ve hemşerilerimizle Cemre parkında buluşacağız. 2 Eylül Cuma sabahı Beştepedeki Cumhurbaşkanlığı külliyesine yürüyüş gerçekleştirilecektir. Çıktıkları bu kutlu yolla da Rabbim inşallah emeklerimi boşa çıkartmaz. Yozgat’ımızın eriyen ve duran nüfusunun bitişine bu yürüyüşle Yozgat’ımıza kazandırılmak istenilen acemi birliği ile İnşallah Yozumuza Yoz katılır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji