YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Yetkililer, Çekerek’e yapılacak olan Rafting parkurlarını inceledi

Yetkililer, Çekerek’e yapılacak olan Rafting parkurlarını inceledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın talimatıyla Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı ve ekibi Çekerek’e yapılacak olan Rafting parkurları için incelemelerde bulundu.
Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı ve ekibini İlçe Kaymakamı Hüseyin Kaptan, Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akkan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vahhap Konakçı karşıladı. Rafting Milli Takımlar Baş Antrenörü Erdoğan Buçan ve Federasyon keşif ekibi Çekerek ırmağında incelemeler yapan heyet Rafting sporu için olumlu notlar aldı.
Mevsim haricinde su debisine yön verecek barajın olmasının yapılacak bir şampiyona için avantaj olduğuna dikkat çeken Federasyon Başkanı Yardımcı; “pandemi nedeniyle sportif faaliyetler duraksarken Federasyon olarak bizler durmayarak Bakanlığımız nezdinde yönetim kurulumuzun aldığı kararlar doğrultusunda Federasyonumuzun teknik ekibi, hakem, kulüp ve sporcularımız ile birlikte 2020 yılı faaliyetlerimizi Tunceli Avrupa Spor Haftası Açılış Programı, Şırnak Beytüşşebap Türkiye Şampiyonası ve Hakkari Zap Suyunda Türkiye Şampiyonalarıyla ara vermeden devam ettik. Şimdi de Yozgat İlimizin bu güzel İlçesinde Çekerek Irmağındayız. Çekerek Rafting için potansiyeli olan bir ilçemiz. Belediye Başkanımız Genç, Dinamik ve İstekli oluşu, Spora önem vermesi bizim için herşeyden daha değerlidir. Ziyaretimize en büyük vesilesi de Şehrin tanıtım vizyonunu uluslararası olarak düşünmesidir. Şehre Yapımı devam eden Lavanta Adası, Millet Bahçesi ve Mesire alanlarıyla Rafting Sporunu birlikte düşünerek Çekerek’i spor merkezi yapma hayaline bizlerde inandık. Bizde bu potansiyeli sadece spor adına değil 5000 yıla ulaşan tarihi bir kentin turizm ayağını da öne çıkararak burada bir şampiyona planlamak istiyoruz. Bu konuda Belediye Başkanımız çok ilgili bizlerde bu ilgiyi ülkeye, bölgeye ve ilçeye kazan kazan felsefesiyle tanıtıma, turizme ve kazanca çevireceğiz. Rafting için yeni bir parkur yolda Çekerek Irmağı beklentilerin karşılığını verecektir, camiaya şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.

irmak9

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji