YouTube

  • DOLAR
    %0,69
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %-0,06
Yılmaz’dan mahalle sakinlerine müjde

Yılmaz’dan mahalle sakinlerine müjde

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 100. Yıl, Karacaşar, Hüyük ve 60 Evler mahalleri bulunan sokaklara yapılması planlanan kilitli taş döşeme ihalesini alan yüklenici firma ile protokollerin imzalandığını söyledi.

Çalışmaların Kurban Bayramı sonrasında başlayacağını ifade eden Başkan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“İlçemiz 100. Yıl, Karacaşar, Hüyük ve 60 Evleri mahallelerinde bulunan ana artel yolla, ara cadde ve sokakların yani 65 bin metrekarelik alanın kilitli taş parke çalışmalarının ihalesini geçtiğimizi günlerde yaptık. İhale sonucu ihaleyi kazanan yüklenici firma ile protokollerimizi imzalamış bulunmaktayız. Dört mahallemizde toplam 65 bin metre kare alanın tamamı kilitli taş, yağmur oluğu ve bordür taş döşemesi yapılacaktır. Bunun yanı sıra üç mahallemizin ortak alanı olan yerler yapılacaktır. İnanıyoruz ki, hazırlıklarını tamamlayarak başlayacağımız her bir projemizi gerçekleştirdikçe şehrimize ve insanımıza olan vefa borcumuzu ödeyecek ve hayallerimizin şehrini inşa edeceğiz. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji