YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %0,80
YOSİAD’da Erdal Öztürk, güven tazeledi

YOSİAD’da Erdal Öztürk, güven tazeledi

Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği, 4’üncü Olağan genel kurulu gerçekleşti. Gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Erdal Öztürk güven tazeleyerek tekrardan başkan seçildi.

İstanbul Sancaktepe Wyndham Hotel toplantı salonundan gerçekleşen genel kurula çok sayıda Yozgatlı iş adamı katıldı.

4’üncü Olağan genel kurulunda konuşma yapan Başkan Erdal Öztürk, 3 yıl daha bu görevin sorumluluğunu, büyüklüğünü omuzlarında taşıyacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

2013 yılında kurulan YOSİAD’ın ilk günkü heyecanını, amatör ruhunu kaybetmeden, 10 yıllık tecrübe ve deneyimini birleştirerek yollarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Erdal Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yozgatlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (YOSİAD), 4.Olağan Genel Kurulunu büyük bir coşku ve ilk günkü heyecanla yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Sivil toplum kuruluşları, hayatın her evresinde, özellikle ülke yönetiminde ve toplumun her safhasında çok önemli rol oynayan bir kuruluş olmuştur. Dünya Konjonktüründe, STK’ların siyaset üstü kurumlar olmuştur ve olması gerekmektedir.”

Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Erdal Öztürk, 4. dönem içerisinde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öztürk, “Kıymetli iş insanları, değerli hemşerilerim. 2019 yılında yine böyle güzel ve nezih bir ortamda olağan genel kurulunu yapmıştık. Yeni yönetimle birlikte bizleri layık gördünüz ve başkan olarak seçtiniz. 2019 yılı içerisinde yeni yönetim kurulumuzla birlikte yıl içerisinde 72 Yozgatlı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verildi. Bunların yanı sıra, Ramazan ayı içerisinde şubelerimizle birlikte 520 ailemize kumanya yardımında bulunuldu. Yine 2019 yılı son aylarında Yozgat Valiliğimizle birlikte çok geniş kapsamlı ve çok profesyonel ciddi anlamda yine YOSİAD derneğimizin yapmış olduğu 3. Çalıştayımızı gerçekleştirdik. Gerçekleşen bu çalıştaya ciddi katılımlar oldu. Bu çalıştaya gerek yurt dışından, gerekse memleketimiz olan Yozgat’tan, İstanbul’dan, Ankara’dan, Bursa’dan ve birçok yerden 462 sanayici iş adamımı katılmıştır. Bu çok ciddi bir çalışmaydı. Yozgat’ımıza bu çalışmalar sonrasında güzel yatırımlar gitti. Yozgat’ımızı için çok olumlu tedarik zinciri oluşturuldu. Pandemi nedeniyle 2020 yılı içerisinde çok bir şey yapamadık. Ama şubelerimizle birlikte bil hassa Yozgat’ta bulunan şubemiz kanalıyla, Yozgat’ımıza sosyal anlamda çeşitli yardımlarda bulunduk. Gerek hastanelerimize, gerek ihtiyaç sahibi değerli hemşerilerimize elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalıştık. Bugün burada YOSİAD olarak vizyon ve misyon olarak Yozgat’ımıza ne yapa biliriz ne değer değer kata biliriz diye, bugüne kadar ekonomik anlamda ne yaptık diye az da olsa bahsetmek isterim. Elbet teki memleket bizim memleketimizdir. Bu ülkenin 81 ili bizler için çok önemlidir. Hepsi bir birinden güzel ve değerlidir. Fakat doğduğumuz yer olan Yozgat bizler için daha çok önem arz etmektedir.  YOSİAD derneğimizde bulunan saygı değer iş adamlarımızla birlikte 2019 Yılı içerisinde yaklaşık 3 milyon 300 bin TL’lik yatırım yaptık.                  Yine 2019 yılı içinde Bozok Üniversitesi Kampüsüne yakın bir yerde 10 dönümlük bir alana dernek olarak hatıra ormanı yaptık. 2022 yılı içerisinde de çeşitli çalışmalara imza atmayı planlıyoruz.” dedi.

Gerçekleşen seçim sonrasında Başkan Erdal Öztürk, genel kurula katılan iş adamlarına, Yozgatlılara ve delegelere katılımlardan dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji