YouTube

  • DOLAR
    %-0,56
  • EURO
    %-0,36
  • ALTIN
    %-0,52
  • BIST
    %-0,37
Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyelerinin TÜBİTAK Projeleri Destekleniyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyelerinin TÜBİTAK Projeleri Destekleniyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanan bilimsel projeler TÜBİTAK tarafından kabul görmeye devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Zirai Mücadele Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü araştırmacılarından Dr. Nilüfer Akci’nin “Yürütücü” olarak yer aldığı projede Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tolga Hayıt “Alt Yürütücü” olarak yer aldı. Proje, yaklaşık 724.000,00 TL bütçe ile desteklenmeye değer görüldü.

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, TÜBİTAK “1003-Tarımsal Araştırmalar Ortak Çağrısı Öncelikli Alanlar AR-GE Projeleri Destekleme Programı” kapsamında projesi kabul edilen Dr. Öğr. Üyesi Tolga Hayıt’ı  tebrik ederek şunları söyledi: “TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde yer alan Üniversitemiz akademisyenlerinin sayısının her geçen gün artmasından mutluluk duyuyorum. TÜBİTAK üniversitelerde araştırma ve proje kültürünün geliştirilmesine önemli  katkıda bulunuyor. TÜBİTAK projeleri üretkenliğin bir göstergesidir. AR-GE çalışmaları yürütüp, projeler üreterek, yeni bilimsel çalışmalar ortaya koyan ve Üniversitemizin kararlılıkla yürüttüğü marka üniversite olma çıtasını daha ileriye taşıyan Öğretim Üyemizi ve diğer akademisyenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji