YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-1,01
  • BIST
    %0,25
Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası Sıralamada 99’uncu Sıraya Yükseldi!

Yozgat Bozok Üniversitesi Uluslararası Sıralamada 99’uncu Sıraya Yükseldi!

Türkiye’nin Yükselen Yıldızı: Yozgat Bozok Üniversitesi, Uluslararası Sıralamada 99’uncu Sıraya Yükseldi.

Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye’nin en başarılı üniversiteleri arasında yer almaya devam ediyor. Uluslararası üniversite sıralama indeksleri arasında yer alan SCIMAGO Institutions Rankings’ın 2023 yılı sıralamalarına göre, geçen yıla oranla bir ilerleme kaydeden Bozok Üniversitesi, kararlılıkla başarısını kanıtladı.

2022 yılında 113’üncü sırada yer alan Bozok Üniversitesi, bu yıl yapılan sıralamada 99’uncu sırada yer alarak dikkat çekti. Türkiye’deki 134 üniversitenin yer aldığı SCIMAGO 2023 araştırma sıralamasında (Research Rank) ise Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye’deki en başarılı 52’inci üniversitesi oldu.

Ayrıca Bozok Üniversitesi, Yenilik sıralamasında (Innovations Rank) 125, toplumsal sıralamada (Societal Rank) ise 76’ıncı sırada yer aldı. Bu sonuçlar, üniversitenin başarısının farklı performans ölçütlerine göre de kanıtlanmış olduğunu gösteriyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin bu başarısı, ülkemizdeki üniversiteler arasında önemli bir yer edindiğini gösteriyor. Üniversitenin akademik başarılarına ve sürekli gelişen kalitesine katkı sağlayacak çalışmalarının devam edeceği düşünülüyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji