Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat Emniyet Müdürlüğünden Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa Ziyareti

Yozgat İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek, şehit ailelerine ve gazilere duyulan saygıyı bir kez daha gösterdi.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Yozgat Şehit Aileleri ve

Yozgat İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Bu ziyaret, şehit aileleri ve gazilere yönelik devletin sürekli ilgisinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Koç, dernek yönetimi ve şehit aileleri ile bir araya gelerek, bu özel ziyaretin anlamını paylaştı.

Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı Gökay Açıkgöz, İl Emniyet Müdürü Koç’un gerçekleştirdiği bu ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirtti. Açıkgöz, “Derneğimize gerçekleştirdikleri nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandırmışlardır” ifadesini kullandı. Ayrıca, şehit ailelerine ve gazilere duyulan ilginin önemine vurgu yaptı; “Şehit ailelerimiz ve gazilerimize gösterdikleri yakın ilgi, hassasiyet ve destek, devletimizin her daim yanımızda olduğunun en güzel göstergesidir” dedi.

Açıkgöz, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarına da teşekkür ederek, “Aziz vatanımızın huzur ve güvenliği için büyük bir fedakârlıkla görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarına görevlerinde kolaylıklar ve üstün başarılar diliyoruz” ifadeleriyle destek mesajını iletti.

KAYNAK : Haber Merkezi