YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,32
  • BIST
    %0,00
Yozgat Gezici Kütüphane Depremzedelerin Moralini Yükseltiyor

Yozgat Gezici Kütüphane Depremzedelerin Moralini Yükseltiyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından, deprem bölgelerinde kurulan konteyner ve çadır kentlerde kalan çocukların moralini yükseltmek amacıyla Yozgat Gezici Kütüphane ve görevlileri harekete geçti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından uzmanların da katıldığı etkinlikte, çocuklar boyama etkinliğiyle keyifli vakit geçirdi.

Yozgat Gezici Kütüphane ekibi, Kahramanmaraş’ta kurulan çadır ve konteyner kentlerde kalan çocukların moralini yükseltmek için harekete geçti. Uzmanların da katıldığı etkinlikte, çocuklar keyifli vakit geçirirken Gezici Kütüphane yetkilileri, minik yüreklerin yüzlerine boyama yaptı. Etkinlikte ayrıca, hayırsever vatandaşlar tarafından verilen kırtasiye malzemeleri de dağıtıldı.

Depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için var güçleriyle çalışan Yozgat Gezici Kütüphane ve görevlileri, çocukların depremin etkisini bir nebze olsun üzerlerinden atmalarına yardımcı olmayı hedefliyorlar. Bu etkinlik, çocukların hayatlarına biraz renk katarken, onların içinde bulundukları zorlu şartlara da bir nebze olsun ışık tutuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji