YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,37
  • ALTIN
    %0,31
  • BIST
    %2,05
Yozgat il Genel Meclis Başkanvekili Abdulbaki Karataş’tan teşekkür

Yozgat il Genel Meclis Başkanvekili Abdulbaki Karataş’tan teşekkür

14 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ilçe genelinde % 63,86’lık oy oranıyla birinci çıkarken, ilk değerlendirme Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Yozgat il Genel Meclis Başkanvekili Abdulbaki Karataş’tan geldi.
Türkiye’deki Seçim sonuçlarına tüm mazlumların sevindiğini dile getiren Karataş; terör sevicilir ile kapalı kapılar ardında kirli pazarlıklar yapanlara bu milletin geçit vermediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm dünyada eşi ve benzeri olmayan, girdiği her seçimi başarıyla tamamlayan bir lider olduğunun altını çizen Karataş; ‘halkımızın kalbinde Erdoğan sevgisi hiç bitmiyor. Zaman zaman teşkilatlar olarak bizlerin hataları olsa bile halkımız yinede Erdoğan’a olan desteğini hiç bir zaman bırakmıyor” dedi.
21 Yıldır Erdoğan’ın duruşunun hiç değişmediğini dile getiren Karataş gazetemize yaptığı açıklamada; “Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP maalesef gelinen noktada bu çizgiden çıkmış ve terör seviciler ile yanyana gelerek her türlü pazarlığın içine girmiştir. Ayrıca milliyetçi kesim olduğunu iddia eden İYİ Parti ise bu birliktelik sanki yokmuş gibi ülkemizle alay ederek, sadece Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan’a karşı karalama siyaset yapıp, bölücüler ile yanyana gelmekte bir mahsur görmemişlerdir. Asil Türk milleti ise 14 Mayıs seçimlerinde gereken dersi vermiş olup, inanıyorum ki 28 Mayıs 2023 tarihinde de bir kez daha verecektir” dedi.

ÇAYIRALAN’DAKİ TÜM CUMHUR İTTİFAKI BİLEŞENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.
Bu seçimlerde %0.5-% 2’lik oy oranına sahip fırsatçı partilerin CHP’ye hiç bir katkısı olmadığı halde toplamda 39 milletvekili alarak en karlı çıktığını dile getiren Karataş; “MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ‘önce ülkem sonra partim’ diyerek dimdik bir duruş sergilemiş, hiç bir karşılık beklemeden terör sevicilerin oyununu bozmuştur. Sayın Bahçeli ve Çayıralan’daki ekibi MHP Çayıralan İlçe Başkanı Sezai Yaşar Başkanımız ve yönetimi ile gönül verenlerine, Sayın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Çayıralan İlçe Başkanımız Enes Erdoğan ve Çayıralan’daki gönül verenleri ile yönetimine, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Destici ile Çayıralan’daki gönül verenlerine ve tüm Çayıralan halkımıza Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a verdikleri bu sonsuz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji