YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %2,05
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü, AKUB ekibine teşekkür plaketi verdi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü, AKUB ekibine teşekkür plaketi verdi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü, Kahramanmaraş Merkezli Depremde Görev Yapan Hatay Hassa İlçesi Müdürlük Ekibini Tebrik Etti ve Takdir Plaketi Taktim Etti.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremde AKUB ekibi olarak Hatay’ın Hassa ilçesinde fedakarca ve özverili olarak görev yapan müdürlük ekibini tebrik ederek teşekkür plaketi takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sürmeli Toplantı Salonunda düzenlenen plaket takdim programına İl Müdürü Yusuf Yazıcı ve AKUB ekibi aktıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, AKUB ekibine plaketlerin yanında teşekkür belgesi de takdim ederek her zaman eğitim camiasının motivasyonunu yükseltip kendilerine her türlü desteği veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e teşekkürlerini iletti.
Yazıcı, “ Ülkece yaşadığımız bu zorlu süreçte emeklerini esirgemediklerinden dolayı tüm ekibe hassaten teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji