YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %2,05
Yozgat Tarihi Askerlik Şubesi vatandaşların hizmetine sunulacak

Yozgat Tarihi Askerlik Şubesi vatandaşların hizmetine sunulacak

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde Yozgat Belediyesi’nin KOP İdaresi ortaklığıyla oluşturacağı “Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi” projesine start verildiğini belirterek, askerlik şubesinin vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
Bozok Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mustafa Fidan’la birlikte tarihi binayı gezerek yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Celal Köse, buranın Yozgat gençliğinin hizmetine sunulacak çok güzel bir mekan olacağını belirtti.
Yaklaşık 3 ay önce protokolünü imzaladıklarını hatırlatan Başkan Köse, “Yıllardır boş bir vaziyette duran Tarihi Askerlik Şubesi, Yozgatlı çocuklar ve gençlerin hizmetine sunulacak.” dedi.
TARİHİ ASKERLİK ŞUBESİ’Nİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ
Tarihi Askerlik Şubesi’ni vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyleyen Başkan Köse, “ Belediyemiz ve KOP İdaresi ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz, Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde oluşturacağımız, “Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi” projemizin çalışmalarına başlıyoruz. Bugün de hiçbir eksikliğin olmaması burada inceleme yapıyoruz. Binada gereken restore ve iyileştirme çalışmalarına startımızı vereceğiz. İçerisinde Akıl ve Zeka Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Kütüphane bulunan eğitim ve kültür merkezimiz Yozgat’ımıza değer katacaktır. Tarihe tanıklık eden binamızın içerisinden artık tarih yazacak gençlerimizin yetişeceğine inanıyoruz. Bugün de projemizin protokolünü imzaladık hayırlı olsun” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji