YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yozgat Valiliği’nden Yılbaşı Çekilişi Uyarısı

Yozgat Valiliği’nden Yılbaşı Çekilişi Uyarısı

Yozgat Valiliği, yılbaşında çekilişle araba, telefon vb. ürünler verileceğini iddia eden asılsız içeriklere ve sahte linklere dikkat edilmesi konusunda uyarıda bulundu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yılbaşında çekilişle araba, telefon vb. ürünler verileceğini iddia eden asılsız içeriklere ve sahte linklere karşı dikkatli olun. Şüpheli bağlantılara tıklamaktan kaçının. Kişisel/ finansal bilgilerinizi paylaşmayın, herhangi bir form doldurmayın.” denildi.

Açıklamada, vatandaşların bu tür içeriklere itibar etmemesi ve kişisel bilgilerini paylaşmaması gerektiği vurgulandı.

Şüpheli içeriklere karşı dikkatli olun

Yozgat Valiliği’nin uyarısı, yılbaşı öncesinde vatandaşları olası dolandırıcılık girişimlerinden korumayı amaçlıyor. Vatandaşların, yılbaşında çekilişle araba, telefon vb. ürünler verileceğini iddia eden asılsız içeriklere ve sahte linklere karşı dikkatli olması gerekiyor. Bu tür içeriklere itibar eden vatandaşlar, kişisel bilgilerini paylaşarak dolandırıcıların kurbanı olabilir.

Şüpheli bağlantılara tıklamayın

Yozgat Valiliği’nin uyarısında, şüpheli bağlantılara tıklamamak gerektiği vurgulandı. Şüpheli bağlantılara tıklayan vatandaşlar, kişisel bilgilerini ve cihazlarını riske atabilir.

Kişisel bilgilerinizi paylaşmayın

Yozgat Valiliği’nin uyarısında, kişisel bilgilerinizi paylaşmamak gerektiği de vurgulandı. Kişisel bilgilerinizi paylaşan vatandaşlar, dolandırıcıların hedefi olabilir.

Herhangi bir form doldurmayın

Yozgat Valiliği’nin uyarısında, herhangi bir form doldurmamak gerektiği de vurgulandı. Form dolduran vatandaşlar, kişisel bilgilerini ve cihazlarını riske atabilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji