YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yozgat Valisi, İl Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü Polis Haftası dolayısıyla iftar programına katıldı

Yozgat Valisi, İl Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü Polis Haftası dolayısıyla iftar programına katıldı

Yozgat Valisi Ziya Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Başer, İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi, Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

Yozgat merkezde görev yapan polis memurları, emekli polis memurları, şehit yakınları ve gazilerimiz ile bir araya gelen Vali Polat, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı.

İftar programında konuşan Vali Polat, polis teşkilatının üstlendiği önemli görevleri ve fedakarca çalışan polislerin vatandaşların güvenliği için verdikleri mücadeleyi vurgulayarak, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İl Jandarma Komutanı Albay Halil Başer, İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi ise, polislerin üstlendiği zorlu görevleri yerine getirirken sergiledikleri özveri ve gayreti takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

İftar programına katılan polis memurları, emekli polis memurları, şehit yakınları ve gaziler, Vali Polat ve diğer protokol üyeleriyle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji