YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,49
Yozgat Valisi Özkan, Yerköy’de incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Özkan, Yerköy’de incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Özkan, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçedeki önemli projeler ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Vali Özkan, Kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Muharrem Coşkun’dan ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Özkan, Belediye Başkanlığı ziyaretinde ise Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Özkan, ilçenin geleceği için daha iyi bir anlayış geliştirmek amacıyla Kaymakam Coşkun ve Başkan Yılmaz ile istişarede bulundu. Vali Özkan, ilçenin kalkınması için her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Vali Özkan’a ilçeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy ilçesinde incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, ilçenin kalkınması için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Vali Özkan, “Yerköy, Yozgat’ın önemli bir ilçesidir. İlçemizin kalkınması için Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte istişarelerde bulunduk. İlçemizin geleceği için önemli projeler ve çalışmalar yürütüyoruz. Bu projelerin hayata geçirilmesi için gereken desteği vereceğiz” dedi.

Vali Özkan, Yerköy’de Belediye Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy ilçe ziyareti kapsamında Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Başkan Yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmaz tarafından karşılanan Vali Özkan, ilçedeki belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, Vali Özkan’a ilçede yürütülen altyapı, üstyapı, sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında brifing verdi.

Vali Özkan, belediyenin ilçeye yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Özkan, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için belediyenin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

DSC 0102 DSC 0090 1 DSC 0067 DSC 0133

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji