YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’in acı günü

Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’in acı günü

Yozgatlı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, hayattaki en büyük acılarından birisini oğlu Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Fabrikası Genel Müdürü Şevket Şahin’in hayatını kaybetmesi ile yaşadı.

Merhum Şahin’in cenazesi babası tarafından yaptırılan Bilal Şahin Külliyesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sorgun’a bağlı Gedikhasanlı Köyünde toprağa verildi.

İş İnsanı Şevket Şahin’in acı haberi ailesi ve yakınlarının yanı sıra sevenlerini de yasa boğdu. Yozgat’ta il yöneticileri ve siyasiler başta olmak üzere vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin ve Şahin ailesine yaptıkları paylaşımlarla taziyelerde bulundu.

Ankara’daki evinde rahatsızlığı sebebiyle gece hayatını kaybeden 60 yaşındaki İş İnsanı Şevket Şahin için ikindi vakti Yozgat Bilal Şahin Külliyesinde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazına; Şahin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Yozgat Valisi Ziya Polat, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Eskişehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Selçuk Akdoğan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr Ahmet Karadağ, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizde Yerköy Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, başta Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin olmak üzere Şahin ailesine başsağlığı dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji