YouTube

  • DOLAR
    %-0,34
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %0,97
Yozgatlı hemşerimiz ve Eski Bakan Taner Yıldız, Beyine Pıhtı Atma Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Yozgatlı hemşerimiz ve Eski Bakan Taner Yıldız, Beyine Pıhtı Atma Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı!

Yozgatlı hemşerimiz ve AK Parti Kayseri Milletvekili, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, geçirdiği rahatsızlık sonucu Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Beyine pıhtı atma şüphesiyle yoğun bakım ünitesine alınan Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kendinde olduğu öğrenildi. Yıldız, önlem amaçlı müşahede altında tutuluyor.

Taner Yıldız kimdir?

1962 yılında Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesi’ne bağlı Devecipınar Kasabası’nda doğan Taner Yıldız, babasının mesleği nedeniyle 10 yıl Balıkesir’de yaşadıktan sonra Kayseri Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Gençlik ve lise yıllarında Millî Türk Talebe Birliği üyesi olan Yıldız, Kayseri Elektrik Üretim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.

2002 genel seçimlerinde AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı olan Yıldız, 22. Dönem’de TBMM’ye girdi ve Başbakan Erdoğan’ın enerji danışmanlığı görevini yürüttü. 1 Mayıs 2009’da gerçekleşen kabine değişikliği sonucu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini Mehmet Hilmi Güler’den devralarak 61., 62. ve 63. Hükümetlerde de bu görevi üstlendi. Yıldız, 2009 yılında hükümetin nükleer santral projesine karşı yaptığı eylemlerle kamuoyunda sık sık gündeme gelerek Greenpeace’in Akdeniz ofisini ziyaret eden ilk bakan oldu.

Selma Yıldız ile evli olan Taner Yıldız, dört çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji