YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
YOZGATLILARDAN DEPREM BÖLGESİNE KONTEYNER KENT KAMPANYASI

YOZGATLILARDAN DEPREM BÖLGESİNE KONTEYNER KENT KAMPANYASI

Yozgatlı sivil toplum kuruluşları ve derneklerin bir araya gelerek başlattığı “66 Yozgat Konteyner Kent” kampanyası, deprem bölgesindeki vatandaşların konaklayacağı bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyor.
Yozgat Vakfı, Almanya Yozgatlılar Federasyonu, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu, Trakya Yozgatlılar Federasyonu, İstanbul’daki Anadolu Köy Dernekleri Federasyonu, Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu, Almanya Bremen Yozgatlılar Derneği, Hollanda 66 Yozgatlılar Den Hagg Derneği, Avusturya Akdağmadeni Yardımlaşma Derneği ve 14 Yozgat Belediyesi de kampanyaya destek veriyor.
Kampanya için belirtilen hesap numaralarına yapılan bağışlarla, depremzedeler için konteynerlerin alımı ve kurulumu gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında oluşturulacak olan konteyner kentlerde, depremzedelerin barınma, gıda, temizlik ve sağlık ihtiyaçları karşılanacak.
Yurtiçi bağışlar için “YOZGAT VAKFI” hesabına TR16 0006 2000 3490 0006 2934 06 IBAN numarası üzerinden bağış yapılabilirken, yurtdışından yapılacak bağışlar için “ALMANYA YOZGATLILAR FEDERASYONU” hesabına DE26 2005 0550 1501 6602 50 IBAN numarası üzerinden Euro cinsi bağışlar yapılabilir.
Kampanya hakkında açıklama yapan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek, “Yozgatlı hemşehrilerimiz ve diğer destekçilerimizle birlikte, depremzedeler için bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Bu zorlu süreçte birlikte hareket ederek, yaraları bir nebze de olsa saracağız” dedi.

IMG 20230218 WA0004

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji