YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yozgat’ta Depremzede 7 Yaşındaki Kıza Sürpriz Doğum Günü

Yozgat’ta Depremzede 7 Yaşındaki Kıza Sürpriz Doğum Günü

Kahramanmaraş’tan depremden etkilenerek ailesiyle birlikte Yozgat’a yerleşen 7 yaşındaki Elife’ye özel bir sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Yozgat Valisi Ziya Polat’ın eşi Pınar Filiz Polat, Belediye Başkanı Celal Köse’nin eşi Nagihan Köse, Vali Yardımcısı Adnan Kayık’ın eşi Filiz Kayık ve İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün’ün eşi Ayşegül Süzgün’ün katılımıyla gerçekleştirilen doğum günü kutlaması, kaldıkları yurtta düzenlendi.

Elife, sürpriz kutlamayla dolu dolu bir doğum günü yaşarken, misafirleri tarafından hazırlanan doğum günü pastası ve hediyelerle de oldukça mutlu oldu. Vali Polat’ın eşi Pınar Filiz Polat, “Bizler burada yaşayan ailelerimizle birlikte Elife’nin doğum gününü kutlamak istedik. Bu, onun için güzel bir anı olacak. Kendisi de çok mutlu oldu, bizler de mutlu olduk.” şeklinde konuştu.

Deprem nedeniyle yaşadıkları zorlu süreçte Elife’nin doğum gününü unutmadıklarını ve onun mutluluğuna ortak olmak istediklerini belirten misafirler, ayrıca ailesine de desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji