Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Yozgat’ta eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve yeni eğitim projeleri için Vali Özkan başkanlığında toplantı düzenlendi.

Yozgat’ta eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve yeni eğitim projeleri için Vali

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve il milli eğitim müdürlüğü yöneticilerinin katılımıyla önemli bir eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, il genelindeki eğitim yatırımları ve 2024-2025 eğitim öğretim dönemine yönelik planlamalar masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Vali Özkan, Yozgat’ın eğitim altyapısını güçlendirmek ve öğrencilerin kaliteli eğitim hizmetlerine erişimini sağlamak için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirtti.

Özkan, mevcut eğitim başarılarının devamlılığını sağlamak ve yeni projelerle eğitim kalitesini artırmak adına stratejik adımlar atılacağını vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, il genelindeki okulların fiziki koşulları, eğitim materyalleri ve öğretmen ihtiyaçları hakkında detaylı bilgi sundu. Altınkaynak, öğrenci ve velilerin beklentilerini karşılayacak nitelikli bir eğitim ortamı oluşturulması amacıyla çalışmaların hızlandırılacağını ifade etti.

Toplantı, eğitimdeki başarıların sürdürülmesi ve gelecekteki projelerin etkin bir şekilde hayata geçirilmesi için önemli bir platform oldu.