Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta Engelli Derneği Başkanı Hamide Taşarslan, Sağlık Müdürü ile Bir Araya Geldi

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, göreve başlamasının ardından İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan ve dernek üyeleri tarafından ziyaret edildi. Taşarslan, engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, göreve başlamasının

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, göreve başlamasıyla birlikte sivil toplum kuruluşlarından hayırlı olsun ziyaretleri almaya devam ediyor. Bu kapsamda, İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan ve dernek üyeleri, Dr. Karaarslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Hamide Taşarslan, Dr. Karaarslan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, engelli bireylerin sağlık hizmetlerine erişimi konusunda temennilerde bulundu. Ayrıca, engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dair karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Dr. Karaarslan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Nazik ziyaretleri için İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği’ne teşekkür ederim. İlimizde engelli vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay ve eşit şekilde ulaşabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu alanda sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine açık olacağız” açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Duran AKOĞUL