YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,82
Yozgat’ta, Yerköy’ün Eğitim-Öğretimin Birinci Dönemi Değerlendirildi

Yozgat’ta, Yerköy’ün Eğitim-Öğretimin Birinci Dönemi Değerlendirildi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Vali Yardımcıları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımı ile ilimiz genelinde eğitimde yapılan ve yapılacak olan çalışma ve yatırımların değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ise Yerköy ilçemizde eğitim-öğretimin birinci dönemi hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, ilçemizde eğitim-öğretimin birinci döneminin genel olarak başarılı geçtiğini söyledi.

Sağlam, “İlçemizdeki tüm okullarımız, eğitim-öğretim faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmektedir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla birlikte, akademik başarılarını artırmaktadır. Ayrıca, ilçemizdeki okullarımızda yapılan fiziki yatırımlar, eğitim kalitesini yükseltmektedir.” dedi.

Toplantıda, eğitim alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca, eğitimde kalitenin artırılması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Vali Özkan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Eğitim, toplumun temelini oluşturan en önemli unsurdur. Bizler, eğitim alanında yapılan çalışmalara büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, ilimizde eğitimde kalitenin artırılması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.” dedi.

vali egitim

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji