YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,65
  • BIST
    %1,73
Ağaoğlu'ndan iftar yemeği

Ağaoğlu'ndan iftar yemeği

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy ilçemizde faaliyet gösteren daire amirlerine, sanayici ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine iftar yemeği verdi
09082012yemekAşiyan Aile Çay bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine, AK Parti İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Belediye çalışanları, sanayici ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
İftar yemeğine katılan misafirlere öncelikle tek tek teşekkür eden Başkan Ağaoğlu, 11 ayın sultanı Ramazan ayı biz Müslümanlar için inanç, huzur, paylaşma, hoşgörü, birlik ve beraberliğin yani kardeşliğin sembolü olduğunu belirtti.
Ağaoğlu, Yerköy’de yapılan her hizmetin altında bir ekibin imzasının olduğunu ve bu ekibinde meclis üyesinden, başkan yardımcısına, birim müdürlerinden, işçisinden, memurundan ve zabıtasına kadar herkesin emeği olduğunu ifade etti.
Ramazanın birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Ağaoğlu, düzenlenen iftar programının katılan herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. neden fakir fukaralara yardım etmiyorsunuz neden yetimleri sevindiriyorsunuz o masadaki herkesin maddi durumu iyi bir keresde fakirleri toplayıp onlara yemek vermiyorsunuz.. neden ….

  2. millet vekili sadir durmaz herkese açık bir yemek vermiştir ben mhp ci akp ci deyilim sakın solcu oldugumuda düşünmeyin gelecek seneye başkanımız mhpden olacaktır ..

  3. sağolsun ALLAH kabul etsin vermiş sayın başkanda sayın başkan bunun yerine 3-5 garibanı doyursa olmazmıydı o davette burada çoğunu tanıyorum dostum arkadaşım onların durumunun iyi olduğu biliyorum ama garibana yemek versen bu ses getirmezdi demek ki bu yemek olmakdan çıkmış sanki biraz ileride seçime bir gösteri gibi düşündüm yinede ALLAH ım kabul etsin

  4. keşke ihtiyacı olan birileri bu yemekten nasibini alsaydı, görüyoruz sayın başkan türkiyenin her yerinde sokak iftarları veriyor belediyeler, nedense bi türlü anlayamadım, herkes gider mersine, yerköy gider tersine…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji