YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,10
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %-0,37
Ambulansta doğum yaptıran ekibine teşekkür belgesi

Ambulansta doğum yaptıran ekibine teşekkür belgesi

Yerköy ilçemizde hamile epilepsi hastasını ambulansta doğum yaptıran devlet hastanesi 112 sağlık ekiplerine teşekkür belgesi verildi.
Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Ümit Öztürk, epilepsi hastası M.K’nin (25) sevki sırasında 112 sağlık ekiplerince doğum yaptırıldığı için ambulans personeline teşekkür belgesi verdiklerini söyledi.
Hastanın Doğumu yaklaştığı için Nöroloji polikliniği olan bir hastanede doğum yapması gerektiği için sevk edildiğini ifade eden Başhekim Öztürk, şu ifadelerde bulundu:
“Doğumu yaklaşan epilepsi hastası M.K. Yerköy Devlet Hastanesi doğum servisine müracaat etti. Epilepsi hastası olduğu için Nöroloji polikliniği olan bir hastanede doğum yapmasına karar verilmesi ile ekiplerimiz Yozgat Şehir Hastanesi için sevk işlemleri başlattı.
112 Sağlık ekipleri tarafından Yozgat Şehir Hastanesi nakli gerçekleşirken epilepsi hastamız anne M.K. ve bebeğinin sağlığı için canlarını bahasına, kendilerini hiçe sayarak büyük özveri ve fedakarlık örneği göstererek başarılı bir doğum gerçekleştirdiler. Personelimiz dünyaya sağlıklı bir erkek doğmasına vesile oldular. Allaha’a şükür epilepsi hastası anne M.K. ve bebeğinin sağlık durumları iyi. Bizlerde başhekimlik olarak başarılı doğumun başarılı gerçekleşmesinde emeği olan 112 Ambulansı Doktorumuz Merve Büyüker, Ebe Yasemin Kaya ve Ambulans sorumlusu Mahmut Şenol Genç’e teşekkür belgesi vermeye karar verdik. Personelimize göstermiş oldukları başarılı doğum için teşekkür ederiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji