YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %1,83
Başkent’teki Yerköylüler  bir araya geldi

Başkent’teki Yerköylüler bir araya geldi

Başkentteki Yerköylüler Derneği her yıl geleneksel düzenlediğimiz yöresel 4. Arabaşı programını bu yıl Çanakkale Zaferi’nin 101.yıl dönümünde Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ve Çanakkale şehitlerimizi anma programı düzenleyerek kutladı.
arabasiYozgatlı İş adamı Osman Ruşen Özdemir ve gecenin sponsoru Yemenoğlu Yapı’nın katkıları ile gerçekleşen geceye, Sincan Belediye başkanı Mustafa Tuna, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Gazi Üniversitesi Yrd. Doç. İsmail Cansız, İçişleri Bakanlığı Personel Gen.Md.Yrd.Ömer Duran, Sincan İlçe Emniyet Amiri Arap Ağın, Enerji Bakanlığı Bakan Yrd. Özel Kalem Müdürü Kadir Yılmaz, Sincan Yozgatlılar Dernek Başkanı Fuat Akkan, Etimesgut Belediye Başkan Yrd. Halil Şahingöz Sincan CHP İlçe Başkanı Önder Ağadede ve Yönetimi Gaziler Dernek Başkanı Mesut Kılıçaslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sincan Belediye Kültür Evi  Ahi Evran Mahallesi 185. Cadde Ankara’da gerçekleşen gecede konuşma yapan Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Mesut Kaya, teröre inat teröriste inat, dahili ve harici hainlere inat  Çanakkale Zaferi’nin 101.yılında , ebediyete intikal eden tüm  şehitlerimizin manevi huzurunda bir araya geldiklerini söyledi.
Kaya, “Teröre inat,teröristte inat şehitlerimizin manevi huzurunda hemşerilerimizle bir araya geldik. Dahili ve Harici hainlere inat bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür  ediyorum.
Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kültürümüzün bir parçası mirası olan arabaşı ikramını 4.düzenlediğimiz bu organizasyonuda Ebediyete intikal eden tüm Şehitlerimiz ve Çanakkale Şehitlerimiz için anma programı ile birleştirdik. Yöresel kültürümüzü Dini değerimiz şehitlik kavramını ve Çanakkale milli ruhumuzu hep beraber  birlikte yaşamak için bir araya geldik. Ayrıca organizasyonumuzda katkı sağlayan Yemenoğlu yapıya da çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında Gazi Üniversitesi Yrd. Doç. İsmail Cansız tarafından “Çanakkale Ruhu” adlı konferans verildi.
Konferans sonrası İlçemiz Yerköy belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji