YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,97
  • BIST
    %1,21
Grup Abdal, Yerköy’de konser verdi

Grup Abdal, Yerköy’de konser verdi

Güzel türküleri, farklı enstrümanlarla türkü severlerin beğenisine sunan Grup Abdal, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde güzel bir gece yaşattı.
Eğitim İş Yerköy İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen ve Adalet Meslek Yüksek Okulundan gerçekleşen programa daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Eğitim İş Yerköy İlçe Temsilcisi Osman Koçer, program öncesi yaptığı konuşmada, “Temsilcilik olarak ilçemize Grup Abdal’ı getirmiş bulunmaktayız. Konseri vermemizdeki sebep hem ilçemize farklılık kazandırmak hemde ilçede bulunan müzik severlere bir farkındalık oluşturmak”dedi.
Grup üyelerinden Kerem Kekeç, Abdal’ın 4 yıllık bir grup olduğunu belirterek, “Abdallık geleneğini beğeniyoruz. Bunun için bu ismi verdik. Kendimizi onlara benzetiyoruz. Eşyalarımız sırtımızda il il geziyor, müzik yapıyoruz. Genelde anonim türküler söylüyoruz. Türkiye’nin çeşitli bölgelerine ait türkülerimiz vardır. Yerköy’e ilk gelişimiz, ilk konserimiz. Abdal’ın diğer türkü icra edenlerden, sanatçılardan farkı tınısından gelir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji