YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Muhtar Adayı Arslan, ”Muhtarlık sorumluluk ister”

Muhtar Adayı Arslan, ”Muhtarlık sorumluluk ister”

Hüyük Mahallesine Genç Muhtar Adayı Hasan Arslan, mahalle muhtarlığı görevinin başlı başına sorumluluk gerektirdiğini söyledi.
Yaşanır bir mahalle için muhtar adayı olduğunu ifade eden Hasan Arslan, Muhtar olduğu zaman mahallesiyle ilgili her türlü sorunlarla bizzat ilgileneceğini belirtti.
Arslan, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“1984 Yılında Akpınar (Yamuklar) köyünde doğdum, Evli ve 3 Çocuk babasıyım. 22 yıldır Hüyük mahallesinde ikamet etmekteyim. İlköğretimimi Yamuklar köyü ilkokulunda tamamladım. Ortaöğretimimi Yerköy imam hatip ortaokulunda tamamladım. Lise eğitimini Yerköy Sağlık Meslek Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi ise Niğde Ömer halis Demir üniversitesi Aksaray sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu Tıbbı Dökümantasyon ve sekreterlik bölümünde tamamladım.  8 Yıldır Yerköy 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde sağlık teknikeri olarak çalışmaktayım. Devlet memuru olmadığımı özellikle belirtmek istiyorum. Aile hekimliği sisteminde özel olarak çalışmaktayım.”dedi.
Hüyük Mahallesi muhtar adayı Hasan Arslan, Muhtarların üzerine düşen sorumluluğun farkında olması gerektiğini belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Muhtarlık görevi başlı başına sorumluluk gerektirdiğini, bir aile olarak düşündüğümüzde Aile reisi olarak ifade ede biliriz. Muhtar olduğum zaman mahallemizle ilgili her türlü sorunlarla bizzat ilgileneceğim.”
2019 yerel seçimlerinde muhtar adaylarının gençlerden olmasını düşündüğünü ifade eden Arslan, gençler daha çalışkan, akılcı ve dinamik olacağını söyleyen Arslan, “Yerköy’de Hüyük Mahallesi Yerköy’ü gösteren bir mahalle, bu sebeple mahallemizin daha güzel temiz olması gerekmektedir. Mahallemizin yol ve kaldırım çalışmaları yapılmadı, ciddi sorunlar var. Acilen bir çalışma yapılması gerekmektedir. Mahallede bir tane bile çocuk parkı yoktur. bununla ilgili inşallah çalışmalar yapacağım. Muhtar olduğum takdirde Muhtarlık ofisinin olacak, insanların hafta içi, hafta sonu sürekli ulaşılabileceği bir muhtar olacağım. Ayrıca mahalleye ait cenaze çadırı , sandalye ve masa ihtiyacının olduğunun bilincindeyim, bununla ilgili hemen çalışma başlatacağım ve bu eksikliğin gidereceğim.”dedi.
2019  yerel seçimlerinin Yerköy  için ve Hüyük mahallesi için hayırlı olmasını temenni ederek tüm Belediye başkan Adaylarına ve Muhtar adaylarına başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji