YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,97
  • BIST
    %1,21
Pankobirlik Başkan Adayı Hakanoğlu

Pankobirlik Başkan Adayı Hakanoğlu

Şahin Hakanoğlu, Pankobirlik Başkanı adayı olduğunu açıkladı.
21032012pankoYerköy Esnaflarından Şahin Hakanoğlu, yeni dönemde yapılacak olan Pankobirlik Başkanlığı seçimine hazır olduğunu, seçim için güçlü bir liste oluşturduklarını ifade etti.
Pankobirlik Başkan adayı Şahin Hakanoğlu, Çorum Düveci Belediye Başkanı Arif Aksoy, İskilip Pankobirlik Adayı Mustafa Özdemir, Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz ve Çorum Pankobirlik Adayı Hüseyin Aykoç ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti
Konu hakkında açıklama yapan Hakanoğlu, “14 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan, Pancar ekicileri Kooperatifi Başkanlığı seçimlerine adaylığımı ilan etmiş bulunmaktayım.
Adaylığımı açıklamamla birlikte Pankobirlik Başkalığı için ekibimle birlikte çalışmalarımıza hız verdik.
Pankobirliği Başkanı seçilmem durumunda. Yerköy İlçemizde pancar üretimi yapan değerli çiftçilerimize ve üreticilerimize hizmet etmek ve onların her türlü ihtiyacında yanlarında bulunmak sorunlarına çözüm üretmeyi hedefliyorum.
Bu vesile ile bütün çiftçilerimizin ve pancar ekicilerimizin desteklerini bekler, saygılarımı sunarım.”dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. bencede yakışmaz zorbir şahin kirlioğlu degilmiydi neden hakanoğlu oldu sormak isterim

    • aynen kardeş….kirlerini temizlediler..geçmişe sünger çektiler…yeniden bi sayfa açtılar ya ondandır…hakanoğlu oldular ama çok can yaktılar..ALLAH BÜYÜK.KISA ÇÖP UZUN ÇÖPTEN HAKKINI ALACAK ELBETTE.AKP YE DE YAKIŞMADI ÇİÇEKDAĞI İLÇE BAŞKANLIĞINI VERMELERİ!!!!!TARTIŞILIRR Bİ KONU ÇOK YAZIK HEMDE ÇOKKK….BUNU YAYINLA YERKÖY GAZETESİ YAYINLADA ANLAYALIM TARAFSIZ VE ŞEFFAF OLDUĞUNU…OKUSUN MİLLET!!
      SAYGILARIMLA…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji