YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,86
  • BIST
    %1,68
Ünlü Sanatçı Haluk Levent, Yerköy’ü unutmadı

Ünlü Sanatçı Haluk Levent, Yerköy’ü unutmadı

Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Haluk Levent’in yardımlaşma amacıyla daha önce kurduğu AHBAP Derneği, Yerköy ilçemizde bulunan yirmi aileye gıda yardımında bulundu.
Ahbap Derneği ve Eğitim İş Sendikası Yerköy ilçe temsilcisi Osman Koçer, Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin öncülük ettiği “dayanışma günleri” yardım kampanyası kapsamında, Yerköy İlçemize 20 aileye gıda yardımında bulunduğunu söyledi.
Ahbap Derneğiyle yapılan görüşmeler sonucunda kolilerin sahiplerine temsil edildiğini ifade eden Yerköy ilçe temsilcisi Osman Koçer, şu ifadelerde bulundu:
“Ünlü sanatçı Haluk Levent’in kurmuş olduğu Ahbap Derneği, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi olmak üzere her türlü yardımda bulunmak, toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak, iyi insan ve iyi toplum inşasına hizmet etmek, yeni işbirliği modelleri ve projelerle çağdaş ve sürdürülebilir yardımlaşma ve dayanışma ağları oluşturmak, yerel kültürün korunarak günümüz teknolojik olanaklarıyla gelişmesine ve geleceğe taşınmasına katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur. Bizlerde Yerköy ilçe temsilcisi olarak, ünlü sanatçı Haluk Levent ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemize 20 adet gıda paketi gönderildi. Gönderilen paketler ilçemizde ihtiyaç sahibi 20 aileye teslim edilmiştir. Buradan Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent’e ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji