YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Yerköylü, seyyahlar yollara düştü

Yerköylü, seyyahlar yollara düştü

Gençlik ve Spor Bakanlığı ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da Seyyah Bizim İller Projesi ile gençleri gezdirmeye devam ediyor.
13032014seyyahYozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Gençlik Hizmetleri olarak ilçelerde ki gençlerin gezilerden faydalanması gerektiği düşüncesiyle ilçelerden gruplar oluşturarak, başarılı gençleri en güzel ortamlarda ağırlama, devlet adına misafir etmeyi vebal görevi bilinciyle Yozgat’ı tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.
14–17 ve 18-26 yaş arası gençlerin kız-erkek grupları ayrı olarak 16 Şubat – 19 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan Seyyah Bizim İller Projesi ile Yozgatlı gençleri yeni ortamlarla yeni arkadaşlarla ile buluşturduklarını vurgulayan Güneşer, ‘’İlçelerden il merkezi ve Hattuşaş’ı gezdirerek tekrar ilçelerine dönen gençler hayatlarında unutulmaz bir kesit yaşıyorlar. Yozgatlı olup ta Yozgat’ı hiç görmeyen çocuklarımız var. Bir Çamlık, bir Nohutlu Şahin Tepesinden Yozgat’ı kuşbakışı seyretmek bir başka sevk veriyor gençlere. Bu hafta sonu Yerköy’den 40 kişilik erkek gurubu ve şefaatliden kız gurubunu Yozgat ve Hattuşaş’ı gezdirdik’’ dedi.
Yozgat il merkezindeki Üniversite ve lisede okuyan gençleri de Amasya, Kayseri, Nevşehir, Ankara ve Samsun gibi yakın illere götürmeyi düşündüklerini anlatan Güneşer, şöyle konuştu;
‘’Gençlerin görerek öğrenmelerine milli ve manevi değerleri öğrenilmesine vatan millet sevgisi beraber paylaşma duyguların artmasına bu gezilerin katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu gençlerden çok güzel geri dönüşümler alıyoruz. Var olan Milli ve manevi bilinçlerinin artmasına, birlik şuurunun gelişmesine katkı sağlıyor bu geziler. Devletin gücünü sevgisini yanlarında hissetmeleri değerli olduklarını anımsamalarına sebep oluyor bu geziler. Ders ortamında yorulan gençler bir nebze yorgunluklarını atıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığın ‘Güçlü Yarınlar İçin’ sloganıyla gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Bilgi ve başvuru için İl/İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüklerimize veya Gençlik Merkezi Müdürlüklerimize müracaat edebilirsiniz. 18 yaş altı gençlerimiz veli izin belgesi ve kimlik fotokopileri ile Gençlik Merkezimize teslim edebilirler. Projemize katılım tamamen ücretsizdir’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji