YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,69
Ağaoğlu çalışmaları yerinde inceledi

Ağaoğlu çalışmaları yerinde inceledi

Yerköy İlçemizde halen devam etmekte olan alt yapı çalışmalarından sonuncusu olan yağmurlama suyu çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yağmurlama suyu ihalesini kazanan yüklenici firma sahibi Hasan Şimşek tarafından kesilen kurban kesim törenine katıldı
18072012calismaYağmurlama suyu çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini ifade eden Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy ilçemizde temiz su, pis su ve yağmurlama altyapı çalışmalarını aralıksız devam etmektedir.”dedi.
Çalışmalardan dolayı ilçe halkının bir hayli rahatsız olduğunu ifade eden Ağaoğlu, “İlçe şehir merkezinde halen devam etmekte olan yağmurlama suyu büz boru döşeme işinde beklenilenden daha hızlı çalışmalar devam etmekte. Bu anlamda en kısa zamanda Yerköy ilçemizin şehir merkezi yani çarşı merkezinin yağmurlama suyu için döşenen büz borularının çalışmaları tüm hızı ile devam etmektedir.”ifadelerinde bulundu.
Yağmurlama suyu ihalesini alan yüklenici firma sahibi Hasan Şimşek ise 20 kilometrelik bir alanın yağmurlama suyu borusu olan büz döşeme işlemlerinin gerçekleşeceğini, 20 kilometrelik alandan 1 kilometresinin şimdiden bitirildiğini ifade etti.
Şimşek, “Yerköy ilçemizde, yapımına başlanan yağmurlama suyu çalışmaları tüm hızla devam etmektedir. Mevcut koşullar doğrultusunda 20 kilometrelik bir alanın yağmurlama suyu çalışması gerçekleşecektir. Bu 20 kilometrelik alandan şimdiye kadar ki süreçte1 kilometregibi bir alanın çalışması bitmiş durumda.
Bu çalışmaların bitimi sonunda Yerköy ilçemizin alt yapı ile ilgili her hangi bir sorunu kalmayacağı konusunda Yerköy ilçe halkı emin ola bilir. Allah kısmet edersen son çalışma olan yağmurlama suyu çalışması tüm hızı ile devam etmekte.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Çocuk parklarınada el at Sayın başkan.Ayrıca şehrin içini mekan tutmuş galericilere de bir yer göster ..tüm kaldırımları bunlar işgal etmiş..Yürüyecek kaldırım kalmamış..

    • evet sayin baskanim yürürken kendimizi yola atmayalim kaldirimda yürümek istiyoruz galericilere yer ayarlayin. lütfen sayin baskanim?

  2. NE ALT YAPIYMIŞ BAŞLAMASAN ONDAN İYİYDİ MEMLEKETİN HALİNE BAK MİLLET İLLALLAH DEDİ,ARABASI OLANLARIN ALTTAKIMLARI GİTTİ GARİBANIN TOPUK KIRILDI YAPACAKSAN ADAM GİBİ YAP BİTİR ŞU İŞLERİ İKTİDAR PARTİSİSİN NE MAZERETİN OLABİLİR İŞLERİN BİTMEMESİ İÇİN ADAM OLSAN ŞİMDİYE BİTERDİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji