YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %2,05
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır Annelerini ziyaret etti

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır Annelerini ziyaret etti

Bakan Bozdağ “Diyarbakır Annelerinin bu onurlu asil dik duruşu bütün millete örnek olacaktır. Devletimiz gereğini yapıyor, yapacak. Allah’ın izniyle analar yavrularına kavuşacak”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak amacıyla HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerini ziyaret etti. 31 Mart 2023 Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuşan Bakan Bozdağ; “Avrupa Birliği’yle ilgili yahut da Birleşmiş Milletler’le ilgili tek bir insan hakları heyetinin Diyarbakır annelerinin yanına gelip bu gözü yaşlı anneleri dinleyip ‘ne oldu, ne bitiyor, ne var?’ diye soran görmedik” dedi.

PKK KÜRTLERİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR

Diyarbakır Annelerini ziyareti esnasında ; “PKK Terör Örgütü, Kürt kardeşlerimizin en büyük düşmanıdır” diyen Bakan Bozdağ açıklamasına şöyle devam etti: “Esasında Kürtlerin en büyük sıkıntısı PKK Terör Örgütüdür. 40 yıldır dağa kaçırılan Kürtlerin çocukları, 40 yıldır ölen, öldürülen Kürtlerin çocukları, 40 yıldır eğitim hakları gaspedilen, hayalleri çalınanlar Kürtlerin evlatları. 40 yıldır ekonomik olarak başka açılardan yıpratılan, imkanları elinden alınan, yine Kürtlerin çocukları. Terörle mücadele için harcanan onca para terör olmasa, yatırıma harcansa, istihdama harcansa, başka alanlara harcansa, acaba Diyarbakır’da başka bir yere herhangi bir sorun olabilir miydi ? Bu gün per çok sorun var. Onların büyük bir kısmı olmazdı. O yüzden ben eminim ki; terörle mücadeleyide Diyarbakır Annelerinin bu onurlu asil dik duruşu bütün millete örnek olacaktır. Analar ayağı kalktı. İşe el koydu. Anaların ayağa kalkışı karşısında terör örgütleri de duramaz. Onların yularını elinde tutan ülkeler ve karanlık güçlerde duramayacaklar. Allah’ın izniyle analar yavrularına kavuşacak. Devletimiz gereğini yapıyor, yapacak. Bundan sonra da bunları annelerine kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji