YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %1,69
Adliye ilçenin ağaçlandırılmasına öncülük ediyor

Adliye ilçenin ağaçlandırılmasına öncülük ediyor

Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığında görevli hakimler, savcılar ve beraberindeki adliye çalışanları, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adliye bahçesine fidan dikti.
14042016adliyeCumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, adliye binasının daha güzel bir görünüme kavuşturulması için adliye bahçesini ağaçlandırdıklarını söyledi.
Geçmiş yıllarda da adliyenin bahçesine ağaçlandırma çalışması yaptıklarını ifade eden Savcı Semih Şimşir, “İlçe adliyemiz, gerek mimarisi olsun gerekse çevre düzeni olsun güzel bir konuma ve görünüme sahiptir. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ağaçlandırma çalışmalarımız kapsamında adliyemize çam ağacı ve çeşitli meyve ağacı dikimi gerçekleştirdik. Bu kapsamda adliye bahçesine iki yüz adetin üstünde fidanı toprakla buluşturduk. Yerköy de göreve başladığımda yeşilin, ağacın eksikliğini hissettim. Hedef olarak 200 ağacı adliye bahçemize dikmeyi planladık. 200 sayısını da aştık. Diktiğimiz fidanları yargı şehitlerimizin ruhuna armağan ediyoruz. Bu duygu ve düşünce ile geçmiş dönemde görev yapan ve adliye ağaçlandırmasına katkı sunan hakim savcılara da teşekkür ediyorum” dedi.
Savcı Şimşir, şehit savcılar Mehmet Selim Kiraz, Hakan Kılıç, Murat Uzun gibi yakın dönemde şehit edilen savcıları da unutmayarak adlarına fidan diktiklerinin altını çizdi.
Ağaçlandırma çalışmasına, Cumhuriyet Savcıları Enver Eroğlu, Bünyamin Sarıtürk ve Semih Şimşir, Hakimler Nurten Orhan, Zeynep Sarıtürk, Mikail Torun ve adliye personelleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji