YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Akdağmadeni Ziraat Odası, Yardım toplamaya devam ediyor

Akdağmadeni Ziraat Odası, Yardım toplamaya devam ediyor

Yaklaşık bir ay önce Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından, deprem bölgelerine yardım kampanyaları devam ediyor. Akdağmadeni Ziraat Odası da bu yardım kampanyalarına destek oluyor. Odun ve kömür yardımı toplamaya devam eden Ziraat Odası, çiftçilerden torbalı şekilde getirilen yakacakları deprem bölgesine gönderiyor.

Ziraat Odası Başkanlığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesine yakacak yardımı toplamaya devam ediyoruz. Odun, kömür yardımında bulunmak isteyen çiftçilerimizin Ziraat Odamıza torbalı şekilde getirmelerini rica ediyoruz” dedi.

Ayrıca, Ziraat Odası Genel Başkanı Şemsi Bayraktar öncülüğünde Adıyaman ve Malatya deprem bölgelerinde taziyede bulunup, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyük zarar gören çiftçilerin ihtiyaçlarını dinleyen Bayraktar, Ziraat Odaları Birliği olarak ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

Bu arada, Ziraat Odası sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda, depremzedelere yapılan yardımlar hakkında bilgi verilirken, “Gerçekten görünenden çok büyük bir afete şahit olduk. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Ziraat Odaları Birliği olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Geçmiş olsun Türkiye’m” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji